Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
Aşkın ce hali
Aşkın ce hali

aşk-ı verem

Yorum

aşk-ı verem

( 4 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1189

Okunma

aşk-ı verem

aşk-ı verem

eylülün onbeşinde onbeşbin hayalle
kaybediyorum yüreğime ektiklerimi
özlem ağaçlarım da bahardan kalan
son yapraklarımı çalıyor eylülün
bizim olmayan sensiz dünyam

g e t i r e l l e r i n i ö p s ü n ş i i r k o k a n d u d a k l a r ı m

bak vuran damlalara
sonbaharın veremi
kırk yerinden dökülen umutlarım
öksürüğümle boğuluyor gökyüzüm
yalnızım yine eylül de
bu evde

ne zaman ağlasam
zaman hızını kesiyor

bir tuhaf kokuyor gece
bir ölüm asılıyor uzaklara
bir fahişe oturuyor yanıma
bir ferman bırakıyor önüme

yığılıp kalıyorum gündüzlere
eylülü kokluyorum ağlayarak....


düpedüz hazırlanmış yalnızlıkların kapatılmış gözlerinden izliyorum dünyayı...
seninle ilgili a m a l ar ı m ...


balerinden...



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşk-ı verem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk-ı verem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk-ı verem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
20.11.2011 02:44:05
5 puan verdi


şiir şiiir şiir.

çok şiir.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL