Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
goksal_01
goksal_01
@goksal-01

BEN SANA SIRILSIKLAM AŞIĞIM

18 Ağustos 2011 Perşembe
Yorum
Şiirgram

BEN SANA SIRILSIKLAM AŞIĞIM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

5989

Okunma

BEN SANA SIRILSIKLAM AŞIĞIM

BEN SANA SIRILSIKLAM AŞIĞIM

BEN SANA SIRILSIKLAM AŞIĞIM

Bu sensiz gecelerde, ne yapacağımı bilemiyorum.
En çokta soruyorum kendime, bir çare bulamıyorum.
Seni düşünüyorum, sensiz olamıyorum.
Ben sana sırılsıklam aşığım.

Aşkta golleri hep ben yedim
Hiçbirinde sevdanın, çarkını döndüremedim.
Özledim, hasretinle yandım, yüreğime ektim.
Ben sana sırılsıklam aşığım.

Bir kasım günüydü, sana bağlandım.
O günden sonra, sensiz yapamadım
Hayalinle avundum, rüyalarımdaydın.
Ben sana sırılsıklam aşığım.


GÖKSAL BOZGÜNEY

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben sana sırılsıklam aşığım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sana sırılsıklam aşığım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN SANA SIRILSIKLAM AŞIĞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.