Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
acilci25
acilci25

ZALİM GECELER

Yorum

ZALİM GECELER

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1192

Okunma

ZALİM GECELER

ZALİM GECELER


Zalim Geceler !
Bitmek bilmez , uyku girmez gözüme,
Aslında bir tuzak ömrüme,
Ecelim olacak , cana kıyacak ,
Biliyorum bu zalim geceler,
Ruhumu bedenden ayıracak,
Seni benden koparacak,
Gecelerden korkuyorum...

Artık güneş doğsun,
Aydınlansın dünyam istiyorum,
Anla güzelim seni bekliyorum,
Güneşim ol, aydınlat bu dünyamı ,
Güneşim olmuyorsan ecelim ol,
Senin elinden olsun ölüm,
Gecelerden korkuyorum...


Ferit TORAMAN
pazaryolu-Erzurum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zalim geceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zalim geceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZALİM GECELER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kutsalakıl
kutsalakıl, @kutsalakil
15.8.2011 13:42:24
ben de gecelerden nefret ediyorum
insanın başını şişirdiği zaman dilimi GECE
insanın yalnız kalıp da düşündüğü ve kafasını patlattığı tek zaman GECE
yasakların ve günahların olduğu tek zaman GECE
gerçekten de zalim bu gece
güzel bir şey yaptığını duymadım hiç gecenin


kaleminiz daim olsun
hoş satırlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL