(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
kısa ama güzel şiir teprikler ..ne tesadüf bu gün aynı resimdeki serçeden işyerimin penceresindeydi az kalsın tutacaktım incitmeyim diye tutmadım....size kuşum benim şiirimi arz ederim...bu şiirim gerçektir.. .saygılarımla.. KUŞUM BENİM (1)
Günlerden bir pazertesi Aylardan temmuzun 14’ü Yaz günlerimin en sıcağıydı Öyle sıcaktı ki; çok sıcak.
Arkadaşım yanıma gelmişti Elimde bir kuş vardı Onu bana getirdi verdi Buna bir şiir yaz dedi.
Tamam dostum yazayım dedim Aldım kalemi, şiirime başladım
Bu gün bana misafir geldi İnanın şu an elimde Nasıl olur arkadaş? Misafir taşınır mı elde
Taşıdım yalan değil Sevdim onu yalan değil Öptüm onu yalan değil Haınım duyarsa çok kızar Gerçeği duyarsa şaka sanar.
Bu misafir bir kuştu Sıcakta çok uzun kalmıştı Birden içim ürperdi titredi Gözlerim yaşla doldu.
not şiirin devamı kuşum benim 2..3 seri şiirimdedir...saygılarımla..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.