Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
atahan
atahan

Gözümün Feri

Yorum

Gözümün Feri

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1977

Okunma

Gözümün Feri

Ben gönlümü bir DamLa Yağmurda kaybettim,
Deryada aramaya çıktım..!



Tükenmek üzere gözümün feri
Gidişin söndürdü ayı güneşi
Tanıyamaz oldum ben sensiz beni
Baktığım aynada görürüm seni

Döndürmüştü yar yokluğun deliye
Yenik düştüm bir an için öfkeye
Bin ömrüm olsa da versem ben keşke
Mümkün olmaz zaman dönmez geriye

Git deyince hemen gitmekmi gerek
Bir kusur işledi bu deli yürek
Ne vardı ki bunda af etmeyecek
Benim yoksa aşkın hatrı olsaydı gerek

Kederli yüreğimi bir lahza güldür
Geri dön yeter ki vur beni öldür
Attığın her kurşun gönlüme güldür
Bil ki o gün benim doğum günümdür

atahan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gözümün feri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözümün feri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözümün Feri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aysel AKSÜMER
Aysel AKSÜMER, @ayselaksumer
10.8.2011 00:47:56
5 puan verdi
Hem içeriği hem de tekniğiyle okunası bir şiirdi. Kutluyorum emeğinizi. Selamlar.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL