Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
tunaonal
tunaonal

ilk defa olmuştu

Yorum

ilk defa olmuştu

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1138

Okunma

ilk defa olmuştu

ilk defa olmuştu
tutulmuştum,
kapılmış bir rüzgara gitmiştim

aklım sarhoş,
gönlüm nahoş,
içim bir hoş olmuştu
seninle..

bilemedim kıymetini
duygularına nağme olamadım
ayak uyduramadım belkide
kalp atışlarının ritmine...

yine ilk olmuştu
sert bir rüzgar esti
affet sevgili
bilemedim...
rüzgarla gelenin
rüzgarla gideceğini


özledim be sevgili...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İlk defa olmuştu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlk defa olmuştu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ilk defa olmuştu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL