Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
musti_es26es_17
musti_es26es_17

AZRAİL'İM OL

Yorum

AZRAİL'İM OL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1370

Okunma

AZRAİL'İM OL

Sensizliğin yağmurlarında
Düşen her damla
Gözlerimdeki seni hatırlattı
Issız ve sessiz sokaklarda

O yağmurlarda yıkandı sevdam
Saf ve temiz duygularla
O damlalarda sakladım sensizliğimi
Islak ve hayattan kopmuşcasına

Ölürsem eğer birgün sevdağından
Sensizliğin yağmurlarında yıkasınlar bedenimi
Mezar taşıma yazsınlar bu şiiri
Azrail’im ol senle öleyim bari
Sensiz hayatımın son saniyelerini

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Azrail'im ol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Azrail'im ol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZRAİL'İM OL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL