Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
sair.dogan
sair.dogan

ATEŞ SAVAŞÇILARI

Yorum

ATEŞ SAVAŞÇILARI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1048

Okunma

ATEŞ SAVAŞÇILARI

24 saat nöbet tutar
ihbarı aldığında kelebek gibi uçar
yangına müdahale aracına konar
ve bir panter gibi fırlar
sirenleri ışık saçar
itfaiyeci kahramanlar

yangın yerini kaplamış ateş ve duman
eşyaları,kilimleri yanıyor halleri perişan
canlarını zor kurtarmışlar,
kalmamış ayaklarında derman
ev alevler içinde risk var çökecek her an

ateş savaşçıları hortumlarını sererler
herkesin kaçtığı yere hemen girerler
yangını suyla,köpükle derhal söndürürler
yangınzedelerin yüzünü güldürürler
kahraman itfaiyeciler

23.08.2007
ORHAN DOĞAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ateş savaşçıları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateş savaşçıları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ATEŞ SAVAŞÇILARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kestelli
kestelli, @kestelli
2.9.2007 00:27:03
Kutluyorum ve saygı duyuyorum bu emekçilere. Şairi de duyarlı olduğundan kutluyorum.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL