Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
beyhan doğan
beyhan doğan

BİLİRİM SONU YOK

Yorum

BİLİRİM SONU YOK

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1629

Okunma

BİLİRİM SONU YOK

BİLİRİM SONU YOK

Aşkının esiri olmuşum bir kere
Nafile artık dilim lal gönlüm kırık
Gözüm kör olmuş……….
Ne görürüm dünyayı ne duyarım

Kimseye anlatamam derdimi
Zaten anlamazda kimse halimi
Dilim lal gönlüm kırık gözüm kör olmuş
Ne sözlerin tadı kaldı ne renklerin adı var

Aşkının esiri olmuşum bir kere
Halim harap………..
Artık ne güneş doğuyor evime
Ne de sabah oluyor geceme

Sonu yok bu aşkın sonu yok bilirim
Kara kışlar yaşıyor gönlüm
Yüreğim sızlar durur her akşam
Bilirim sonu yok, bilirim

Aşkının esiri olmuşum bir kere
Nafile artık dilim lal gönlüm kırık
Gözüm kör olmuş……….
Seni hep sevdim nedensiz bilirim sonu yok..
BEYHAN DOĞAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bilirim sonu yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilirim sonu yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLİRİM SONU YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yalcin Temiz
Yalcin Temiz, @yalcintemiz
11.6.2011 09:11:11
5 puan verdi
Büyük bir zevkle bu güzel şiiri içime sindirdim. Değerli Şairemi kutluyorum. Şiir gibi şiirdi. Başarılarının devamını dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL