Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
helal
helal

IlIlI

Yorum

IlIlI

( 4 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1081

Okunma

IlIlI

IlIlI

Dedim
ki
ona
beni
öldür

Dedi
ki
bana
beni
güldür

güldürmedim
öldürdü.


"ölüm" onu güldürdü...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ilılı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ilılı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
IlIlI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_cânâ_
_cânâ_, @-cn-
6.6.2011 23:13:10
5 puan verdi



güzelhemdeçokamaokızıngözünedenmor

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL