Bir anne yüreği, dibinde daima af bulunan uçurumdur. balzac
kayıkçı ve deniz
kayıkçı ve deniz

sanrı.....

Yorum

sanrı.....

( 5 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1043

Okunma

sanrı.....






"yaşadım demiştim" hep,

yaşadım,






"seninle tanışmamışız daha",


...


kıyı ege köylüsü...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sanrı..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sanrı..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sanrı..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yabaninciri65
yabaninciri65, @yabaninciri65
1.6.2011 12:12:16
şaire sorulmazmış öyle diyorlar ama ben yine de soracağım

yaşadığını sanmak mı sanrı

yaşadın evet
onunla tanışınca mı yaşadığı anladın

aklım karıştı cahilliğime ver
şiir zekası başka bişey


cevaplamazsan da anlayışla karşılarım
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
31.5.2011 22:24:13
5 puan verdi
şahane yürek sesi dizeler yürek kalem saygı sevgi şu bu :)))
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL