Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
abdülrezzak
abdülrezzak

Anne özlemi

Yorum

Anne özlemi

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1634

Okunma

Anne özlemi


dokuz ay hiç düşünmeden usanmadan karnında taşıdın anne
çocukken belki yaramaz belki de usluydum
ama sen beni sevmekten hiç vaaz geçmedin
ne zaman düşecek olsam hemen elimi tutardın anne
iyilik yapmayı , dürüst olmayı,saygılı olmayı sen öğrettin anne
sensiz kalacağımı hiç düşünmedim annem
ama istemediğim gün geldi ve sen gittin anne
söz veriyorum annem
seni hiç utandırmayacağım , sana layık evlat olacağım
seni hiç mi hiç unutmayacağım
annem!! canım annem
sensizliğe senin yokluğuna alışamadım alışmayacağımda annem
seni çok seviyorum canım annem

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anne özlemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anne özlemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anne özlemi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hülya hicran
hülya hicran, @hulyahicran
1.7.2011 20:22:52
5 puan verdi
ALLAH Size sabır versin Annenizede , benimde Babama Tanrıdan rahmet diliyorum.Babam ,babam yıllar geçti alışılmıyor yokluğun
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL