Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
minik yazar
minik yazar

ulaşmadan sana

Yorum

ulaşmadan sana

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1074

Okunma

ulaşmadan sana

ulaşmadan sana

kaç yıl oldu bakmayalı gökyüzüne
kalbim boğuldu bir an bakamadı yüzüne
tepeden tırnağa battı hüzüne
ve sadık kalamadı sözüne

hiçbir şey diyemedim giderken ardından
akıttım tüm acımı gözyaşımdan
seni aradım hiç ama hiç durmadan
kaybettim seni daha kazanmadan

kaç yıl oldu sayamadım unuttum saymayı
hiçbir zaman beceremedim hemen unutmayı
hep çok özledim hayaller kurmayı
hissettim kalbimde o inanılmaz acıyı

sen son aşkımsın demiştim,yazmıştım kağıtlara
sana getirmesi için vermiştim rüzgara
duyurmuş dağlara,haber vermiş yollara
saklamışlar kaybolmuş ulaşmadan sana

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ulaşmadan sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ulaşmadan sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ulaşmadan sana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL