Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Erhan Tuncer
Erhan Tuncer

Şiir Olamayan Şiir...

Yorum

Şiir Olamayan Şiir...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

907

Okunma

Şiir Olamayan Şiir...

Şiir Olamayan Şiir...

Islanan adımlarımla
Gözlerine yürüyorum
Bir büyük tepe bu
Geçmek zor,
Ardına varmak,
İmkansız!

Isınmak için
Kimden ateş almak lazım?
Kalbime tutuyorum ellerimi,
Yanıyor…
Çekiyorum
Ellerim yine üşüyor
Ortasını bulmak mı?…
İşte o,
İmkansız!

Adını haykırarak ağlamak var şimdi,
Yapamıyorum…
Elimden gelen tek şey
Yazmak…
Gözlerine mahkum ben
Belki de bir nebze
Dünyana girebilmek için
Birkaç kelimeyi
Bir araya getiriyorum…
Adına şiir demek
İmkansız…

HERŞEYİN BAŞI YOKLUĞUN!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şiir olamayan şiir... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir olamayan şiir... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiir Olamayan Şiir... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Reyyhann
Reyyhann, @reyyhann
23.8.2007 11:15:24
Tebrikler.Yüreğinize sağlık.Selamlar.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL