Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
dandini
dandini

DEĞDİMİ SÖYLE

Yorum

DEĞDİMİ SÖYLE

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1468

Okunma

DEĞDİMİ SÖYLE

DEĞDİMİ SÖYLE

Birzamanlar birini sevdim
Hayaller kurup anılarla yetindim
Sonraları bir rüyadan uyandım
Ben onu çok seviyordum oysa nefret ediyordu
Ben ağlarken o karşımda kahkahalar atıyordu

Ağladım....
Günlerce gecelerce
Geçtim aynanın karşısına
Baktım şişmiş gözlerime
isyan ettim kaderime
Böyle geçen günlere

Bağırdım tüm gücümle
Değdimi söyle
Değdimi gözyaşlarıma
Değdimi ağıtlarıma
Değdimi feryatlarıma
Değdimi söyle........

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Değdimi söyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değdimi söyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEĞDİMİ SÖYLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ershazber
ershazber, @ershazber
19.8.2007 23:33:43
değer mi hiç.tebrikler.saygılar
SILAM
SILAM, @silam
19.8.2007 21:54:12
Degdimi söyle.. HARIKA
Birgün elbet anlayacak.. O an deger mi bilinmez ..
Yüreginize saglik..SAYGILARIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL