(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
Sevgili babacığım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgili babacığım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgili Babacığım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.
Ne geçmişi yargıladım,ne soru sordum Sildim geçmişi herşeyi unuttum Sevginle benliğimi unutum Ey sevgili babacığım.
Artık çok geç olsa da Beni kötü hatırlama Güzel an beni ömrün boyunca Ey sevgili Babacığım.
YAŞINIZI BAŞINIZI BİLMEM AMA ANA BABA OLMAK BİLE ANA BABANIN BOŞLUĞUNU DOLDURAMIYOR..ZATEN SİTEMKAR DİZELERİNİZDEN DE BU NEDAMET DUYGUSU ÇIKIYOR..ZAMANINIZ OLURSA SAYFAMDA BAMA AİT ŞİİRLERİM SİZE BU ANLATTIKLARIMIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ DAHA İYİ ANLATACAKTIR..DUA EDİN Kİ BABANIZ HER ŞEYE RAĞMEN HAYATTA VE YIKILAN KÖPRÜLERİN TAMİRİ OLANAKLI..GÜZEL VEDE ANLAMLIYDI...YÜREĞİNİZ VEDE KALEMİNİZ DERT GÖRMESİN..KUTLUYORUM EMEĞİNİZİ.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.