Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
akroştişci
akroştişci

sana geliyorum

Yorum

sana geliyorum

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1167

Okunma

sana geliyorum

sana geliyorum

Koca şehirlerden
Çoşkun nehirlerden
Kibir, riya zehirlerinden
Kurtuldum, sana geliyorum

Kurtulup düşmanlıklardan
Bendler ördüğüm pismanlıklardan
Nefis denen şismanlıklardan
Kurtuldum, sana geliyorum

Namazın oruçun takılıp peşine
Sular döküp şeytanın ateşine
Terbiyeler verip nefsime
Sana dogru geliyorum

Ey rabbim dergağında utandırma beni
Boşuna geçirdim onca senemi
Günahla doldurdum ben selemi
Bu halimle sana dogru geliyorum

Ey Allahım kapından döndürme beni
Sana kullugumu yapmadan öldürme beni
Şu zalim seytana güldürme beni
Bıraktım dünyayı sana dogru geliyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sana geliyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana geliyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sana geliyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Mehmet Çobanoğlu
Mehmet Çobanoğlu, @mehmetcobanoglu
15.2.2011 17:29:01
Güzel teprikle güzel bir yol yolunuz açık olsun şair arkadaş....
Saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL