Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
kadir kayaoğlu
kadir kayaoğlu
@kadirkayaoglu

Fecr'e dâir

6 Şubat 2011 Pazar
Yorum
Şiirgram

Fecr'e dâir

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1147

Okunma

Fecr'e dâir


Tekbir’ler yükseliyor minâre’lerden fec’r’e dair
Namaz uyku’dan hayır’lıymış,kime ne?
İblis mescid’lerde vesair,vesair
Tanrı ulu’ysa,iblis’in orada işi ne!

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fecr'e dâir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fecr'e dâir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fecr'e dâir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.