Sezar, ihaneti sever, hainlerden nefret ederdi. plütarkhos
yasarkansiray
yasarkansiray

YAŞAR

Yorum

YAŞAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

935

Okunma

YAŞAR

Aydın SES Gazetesinden günlük gazetemi aldım Aydın Turistik Parka gittim oturdum çay içiyordum ve gazeteyi okuyordum. Parkın işletmecisi Muş lu hemşehrim Rahmetli Mehmet AKIN geldi selam verdi masama oturdu. Bu günkü Şiirimi okudunmu diye sordum ? Evet dedi. Başkalarını Taşlamak kolay dedi birde kendini taşlada gör bakalım nasıl oluyor. Mehmet sana söz veriyorum yazacağım ilk şiirde kendimi taşlayacağım dedim. YAŞAR Şiirimi Yazdım. SES Gazetesinde Yayınladım. Mehmetle beraber Şiiri Parkta okuduk. Beraber çay içtik güldük yarenlik ettik çok iyi dostumdu. Mehmet i böbrek yetmezliğinden kaybettik Allah gani gani rahmet etsin.

Beslenerek dengeli
Yaşar bir beyefendi
Önündeki engeli
Aşar bir beyefendi

Beyefendi saygılı
Hassas ruhlu duygulu
Aydın için kaygılı
Yaşar bir beyefendi

Herkesten uyanıktır
Adliyede sanıktır
Mahkemede tanıktır
Şaşar bir beyefendi

Ne sağcı ne solcudur
Sanma ki futbolcudur
Hak yolunda yolcudur
Koşar bir beyefendi

Kına olur ellere
Merhem sürer kellere
Karışmış gazellere
Taşar bir beyefendi

Kanşıray’dır soyadı
Halka hizmet maksadı
Kaçmış ağzının tadı
Coşar bir beyefendi

Aydının efendisi
Muştan göçmen kendisi
İnşaat mühendisi
Yaşar bir beyefendi

Yaşar KANŞIRAY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL