Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
nuhkenis
nuhkenis

söyle

Yorum

söyle

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

868

Okunma

söyle

hiç mi aramadı bakmadı gözün
bu kadar mı bana darıldın söyle
bunca zaman geçti bir haberin yok
mahşere kadar mı ayrıldın söyle


neler çekiyorum batan güne sor
bir hatam yoktu ki git de düne sor
kadere laf etme gel de bana sor
ham bir hayale mi sarıldın söyle


bir hiç uğruna nice yıllar kayıp
sormadın ki nedir diye arayıp
ben ne ettim deyip farkına varıp
pişman olup da mı yoruldun söyle



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
söyle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL