Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
Erhan Tuncer
Erhan Tuncer

Kesik -15-

Yorum

Kesik -15-

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

922

Okunma

Kesik -15-

Kesik -15-

Yalnızlığıma
Ortak
Olamazsınız

İçinizin
Yanıp
Tutuştuğuna
Gökyüzünü
Avuçlarıma
Dökeceğinize
Her
Daim
Yanımda
Kalıp
Zamanı
Birlikte
Bitireceğimize
Beni inandıramazsınız

Ben
Siz
Sevmeyesiniz
Diye
Yalnız
Kalmadım

Sevmeyi
Beceremediğiniz
İçin
Bir
Ömür
Sizden
Kaçtım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kesik -15- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kesik -15- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kesik -15- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL