Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
N.Külçe
N.Külçe

SENİ SEVİYORUM

Yorum

SENİ SEVİYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

991

Okunma

SENİ SEVİYORUM


Sensiz hayatı görmez gözlerim,
İnan yaşayamam bu hazinle.
Öldürür beni acı sözlerin,
Batarsam çıkamam bu hüzünle.

Baş başa kalırsa eğer yüreğim,
Yaşanan tatlı maziyle.
Yanar bu virane bedenim,
Sensizlik yok gözümde.

Kaderi değiştirmek yok elimde,
İki kelime söyle istedim kalbinle.
Canımı veriridim inan,
Seni seviyorum demenle.!.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni seviyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni seviyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
22.12.2010 22:06:25
Beğeni:
0
Okunma:
991
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL