Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Alptekin Yazar
Alptekin Yazar

Uzaklarda Durma

Yorum

Uzaklarda Durma

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1000

Okunma

Uzaklarda Durma

Uzaklarda Durma


Öyle mahzun durma
Hasretinle yüreğime vurma.
Kalbim seni ister,
Kollarım sarmak ister.
Sensizliğe sabrım taşar,
Benliğim ağıt yakar.

Yanımda olsan
Hasret kokan ellerim
Saçına güller takar
Özleminle dolu gözlerim
Yüzüne doya doya bakar.

Ayrılık sineme yara açar
Dillerim aşkına türkü yakar
Gözlerimden yaşlar akar
Hüznün bendimi, savurur atar.

Uzaklarda durma
Hasretinle gözlerime vurma.

Gözlerim seni arar, yüreğim seni sorar
Ellerim hep dua da, selametle, sabırla
Bahtımın yarasıyla
Geleceğin güne dalar.



Alptekin Yazar
Şavşatlı.
16.12.2010

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Uzaklarda durma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzaklarda durma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzaklarda Durma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DELİ  ŞAİR.
DELİ ŞAİR., @delisair-
26.4.2026 01:34:51
Uzaklarda durma mükemmel yazılan şiir eseri için üstatım sağlıcakla kalın
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL