Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Ali Aksakal
Ali Aksakal
@aliaksakal

KALBİMİN FÂTİHİ

8 Aralık 2010 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

KALBİMİN FÂTİHİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1907

Okunma

KALBİMİN FÂTİHİ



Seviversen beni olurum memnûn,
Kalbimin fâtihi hülyâ sen misin?
Beni aşkınla beni eyledin Mecnûn,
Söylesene güzel Leylâm sen misin?

Gülay gülüşlerin beni yakıyor ,
Gözüm yaşı pınar oldu akıyor,
Alim Şirin için yola bakıyor,
Söylesene bana Şirin sen misin ?

Bizim aşkımızı yazamaz kalem,
Sensiz günlerimin hepsi de elem,
Sevdiğin aşkınla olmuştur Kerem,
Söylesene bana Aslı sen misin ?

Kaşların gergin bir yaya benziyor,
Gül yüzün ondörtlük aya benziyor,
Sanki gönlün biraz vara benziyor,
Gönlüme taht kuran Gülay sen misin ?
Ali AKSAKAL

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalbimin fâtihi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimin fâtihi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİMİN FÂTİHİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nazlıgül
nazlıgül, @nazligul35
8.12.2010 09:28:44
5 puan verdi
Aşk güzel bir duygu..

tebrikler. Saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.