"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
doganumitaksel
doganumitaksel

DAHA ÖNCE RASTLAMALIYDIN BANA

Yorum

DAHA ÖNCE RASTLAMALIYDIN BANA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

798

Okunma

DAHA ÖNCE RASTLAMALIYDIN BANA

Daha önce rastlamalıydın bana kadınım
Sana tüm yürekten sevmesini öğretirdim
Şu an mutsuzluktan donan gözlerine
Her mevsim bitmeyen baharlar getirirdim

İşlerdik tüm sevgi ile doğayı bir bir
Yaşamı her sabah mutlulukla karşılardık
Yıllarca önce tanımalıydık bir birimizi
Öyle olsaydı mutsuz geçen günlere ağlamazdık

Ellerimiz daha önceleri birleşmeliydi
O an yaşama daha sıkı bağlanırdık
Tutkulardan ördüğümüz bir evren yaratır
Orada mutluluklarla baş başa yaşardık

Yıllar önce görmeliydim kadınım
Seni ta yıllarca önce
Bir başkası koklamadan bakir temiz
Severdim taparcasına gönlümce
Yıllarca önce tanımalıydım
Seni ta yıllarca önce

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Daha önce rastlamalıydın bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Daha önce rastlamalıydın bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAHA ÖNCE RASTLAMALIYDIN BANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
isranur
isranur, @isranur
28.7.2007 16:10:20
yüreğinize sağlık...tebrikler
sonsuz rüya
sonsuz rüya, @sonsuzruya
28.7.2007 14:48:03
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.