Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
demircininoğlu
demircininoğlu

KIYMET

Yorum

KIYMET

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

929

Okunma

KIYMET

İki mısra şiir
Koca bir günün ederi
Cep delik cepken delik
Evin önünde
Hanım sanki dev cüsseli
Altın tokalım evimin gülü
Ağzında bildik laflar çağlıyor
Bey! Bu şiirlerin ne zaman para edecek
Altın değil ki mısraları bozdurayım
Ah! Şu parasızlık yok mu?
İçimi hanımın dırdırı kemiriyor

Ölmüşün ardından konuşmak
Pek âdetim değil
Ama demiştim ben dostlara
Orhan Veli çok erken ölmüş diye
Mutlak bulurdu uygun iki mısra
Bu düştüğüm biçare duruma

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kıymet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıymet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIYMET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hicbitmez
hicbitmez, @hicbitmez
5.11.2010 01:35:47
5 puan verdi
güzeldi
yüreginize saglik

saygilarimla
seyide cinaloğlu doyran
seyide cinaloğlu doyran, @seyidecinalogludoyran
5.11.2010 00:50:54
nedir bu eşlerin şiirlerden para beklentisi bilemedim valla:))
inşallah bi gün para yerine geçer şiirler.kaleminize sağlık.saygılar.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL