İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
kerimozbekler
kerimozbekler

SENSİZ YAPAMIYORUM

Yorum

SENSİZ YAPAMIYORUM

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1708

Okunma

SENSİZ YAPAMIYORUM

SENSİZ YAPAMIYORUM

Gözlerinle gözlerime bir selam çaktın gittin
Hayırsızsın sevgilim beni derbeder etttin
Ne olurdu sanki evet demiş olsaydın
Şu manasız hayatı sensiz bana zehrettin

Soruyorum sana ben mutlumusun dününden
Hala aşk esiyormu o güzel gözlerinden
Hür bir esirim şimdi ele tapamıyorum
Bir ilahsın kalbimde sensiz yapamıyorum.

KERİM ÖZBEKLER
GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR

NOT.AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFTA GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR KERİM ÖZBEKLER (SAĞDA), NİĞDE ZİYARETİ SIRASINDA AKPINAR DERGİSİ SAHİBİ-AVUKAT-YAZAR VE ŞAİR İSMAİL ÖZMEL İLE BİRLİKTE MAKAMINDA GÖRÜLÜYOR.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensiz yapamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz yapamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZ YAPAMIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
uruşlu aşık şefkati
uruşlu aşık şefkati, @urusluasiksefkati
19.10.2010 13:30:38
bir insana kullandığınız,Tapmak ve ilah sözlerinizi yadırgadım
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
19.10.2010 12:29:45
t e b r i k l e r
nergiz-z
nergiz-z, @nergiz-z
19.10.2010 08:24:21
tebrikler çok güzel bir anlatımdı daha ne yazılabilirkiii
yüreginize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL