Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ

Öldüğün Gün

Yorum

Öldüğün Gün

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

950

Okunma

Öldüğün Gün



Tanrı yoktur diyen insan,, çelişkiler batağında,
Bir şey buldum zannederek, inkarcılık atağında,
Dünya dışına çıkarak, bizim görmediğimizi,
Rüya diye görmektedir, uzandığı yatağında,

Madem öyle bize göster, kendi gördüğün rüyayı,
İstersen gel de inkar et, de ki görmedim rüyayı,
Hayır ben gördüm diyorsan, bizlere ispat etsene,
Kendini kandırmaktasın, bırak artık bu riyayı,

Yok demenle yok olmuyor, deve kuşu musun söyle,
Gerçeği yok edemezsin, başını kuma gömmeyle,
Aczinin bile farkında, değilsen ben ne yapayım,
Öldüğün gün çelişkini, görürsün kendi kendinle.

Sinan Karakaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öldüğün gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öldüğün gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öldüğün Gün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL