Düşünür; yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir. (paul valery)
velliköy
velliköy

KÖŞE KAPMACA

Yorum

KÖŞE KAPMACA

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1414

Okunma

KÖŞE KAPMACA

KÖŞE KAPMACA

Gel arkadaş oynayalım.
Kaydıraklardan kayalım.
Bu kara yel rüzgarında
Çift uçurtma uçuralım.

Çağır gelsin arkadaşlar.
Neşe dolsun salıncaklar.
Birdir bir de oynayalım.
Bugün oyuna doyalım.

Saklambacı unutmayın.
Ona da zaman ayırın.
Köşe kapmaca,kör ebe
Elim deydi sana,sobe.

Mızıkçılık yapmak yok.
Kurallara uyalım.
Bundan sonra biraz da
Yakan top oynayalım.

Müfit AKSAKAL
(Öğretmenim,İstanbul 1999)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Köşe kapmaca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köşe kapmaca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÖŞE KAPMACA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
melankolia-fb
melankolia-fb, @melankolia-fb
13.9.2010 15:13:56
5 puan verdi
Mızıkçılık yapmak yok.
Kurallara uyalım.
Bundan sonra biraz da
Yakan top oynayalım.


çok iyi
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL