Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
velliköy
velliköy

ÇEVREMİZİ KORUYALIM

Yorum

ÇEVREMİZİ KORUYALIM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

11179

Okunma

ÇEVREMİZİ KORUYALIM

ÇEVREMİZİ KORUYALIM

Çimenlere basmayalım.
Çiçekleri yolmayalım.
Yerlere çöp atmayalım.
Çevremizi koruyalım.

Yerlere tükürmeyelim.
Tükürenleri uyaralım.
Temizliğe önem verelim.
Çevremizi koruyalım.

Çevremiz hep temiz olsun.
Gönlümüze neşe dolsun.
Sokaklarımız mis koksun .
Çevremizi koruyalım.

Müfit AKSAKAL
(Türkiye’m ,Mir Yay. İstanbul 2005)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çevremizi koruyalım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çevremizi koruyalım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇEVREMİZİ KORUYALIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayrıntıda Gezinmek
Ayrıntıda Gezinmek, @ayrintidagezinmek
3.11.2010 02:11:06
Çevremiz hep temiz olsun.
Gönlümüze neşe dolsun.
Sokaklarımız mis koksun .
Çevremizi koruyalım.

Çok anlamlı ve önemsenmesi gereken bir şiir. Kutlarım.
UNALAN
UNALAN, @unalan
2.11.2010 23:06:26
Çevremiz hep temiz olsun.
Gönlümüze neşe dolsun.
Sokaklarımız mis koksun .
Çevremizi koruyalım.

2005 yılından duyarlı şair yüreğin sayfasına düşmüş çok güzel dizeler, kutluyorum üstadım, selam ile..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL