Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
karaakrep
karaakrep

bjkh

Yorum

bjkh

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1204

Okunma

bjkh

bjkh



























Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bjkh Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bjkh şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bjkh şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALİ ÇAĞLAYAN
ALİ ÇAĞLAYAN, @alicaglayan
30.8.2010 14:39:11
5 puan verdi
şiir harika..
gülle bülbülün umutsuz aşkları sembol olmuş aşka..
ama aşk umutsuz olmasın..
kutlarım dostum..
sevgimle..
Gelincik55
Gelincik55, @gelincik552
30.8.2010 14:12:17
5 puan verdi
güzel bir şiirdi. kutlarım
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
30.8.2010 00:27:18
Beğeni:
0
Okunma:
1204
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL