Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Çilem12
Çilem12

ELİMDEN TUT

Yorum

ELİMDEN TUT

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1208

Okunma

ELİMDEN TUT

içerik yok...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Elimden tut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elimden tut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELİMDEN TUT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ufuk ŞEN
Ufuk ŞEN, @ufuksen
4.8.2010 23:00:59
Bu şiirlede tarzını hemen hemen belirlemişsin. Gereke üslup olarak gerek şiirin şekili yönünden artık ilk okuduğumuzda ismini bile görmesek bir Emine Bİnar şiir olduğu anlaşılacak. TEBRİKLER
yusuf akın
yusuf akın, @yusufakin
4.8.2010 22:32:26
5 puan verdi
hüzünlü dizelerdi ama bir o kadarda güzeldi..
kaleminize ve yüreğinize sağlık..
delikan99
delikan99, @delikan99
4.8.2010 22:24:35
DEĞERLİ ŞAİR ARKADAŞIM,GÖNÜL SESİNİZİ YANSITTIĞINIZ OLDUKÇA ANLAMLI ŞİİRİNİZDEN DOLAYI
SİZİ TEBRİK EDİYOR,BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM...
"""ruhum düşecek bir yol kenarına...""" DİYORSUNUZ YA RUHUN YOL KENARINA DİŞMESİ ÇOK ANLAMLI İDİ ARKADAŞIM.
Gönlünüzün hüzün yaşamaması dileklerimle saygılar sunuyorum.
Mustafa EROL
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL