Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
Ömer Yiğit Aydın
Ömer Yiğit Aydın

Çok Görüyorum

Yorum

Çok Görüyorum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1258

Okunma

Çok Görüyorum

Çok Görüyorum

İlham perimi arıyorum
Gelip geçene onu soruyorum
Sende kalmış meğer her sefer unutuyorum
Ver onu bana sana çok görüyorum

Çiçekten böcekten hal hatır soruyorum
Senle başlayıp biten sohbetleri özlüyorum
Bilmiyorum bugünlerde hiç konuşmuyorum
Çünkü muhabbetimi senden esirgiyorum

Terk ettiğin günden beri karalar giyiyorum
Aşkının külleriyle hergün eriyorum
Yavaş yavaş yok olup gidiyorum
Çünkü beni,senden mahrum ediyorum

Aşkın sonunda beni duygusuzluğa itti
Nabzım yavaşladı gailba sabrı bitti
Bu gönül macerası beni caımdan etti
Ne oldu bana,yaşama sevincim mi gitti?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çok görüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok görüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çok Görüyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL