Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
SeaNaN
SeaNaN

Ezeli ol...

Yorum

Ezeli ol...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1072

Okunma

Ezeli ol...

Ezeli ol...

Sahilden baktık ufkumuza derin ve sessiz
İnceden serpilmişiz kumlara ikimiz
Hafif bir ıslık gıdıklıyor içimizi bak
Yine gün batıyor, uzakta ve sessiz.

Saçların kaplasın tüm göğsümü
Hiç istememiştim bu kadar ölümü
Varsın, biliyorum, benimsin hep
Gözlerim kapansa da görürüm yüzünü.

Her defasında söverim sis ve bulutları
Onlar kötüdür, kapatırlar aşkları
Senden var ettim tüm gökyüzünü
Damlalarla düşer, aşkımızın haykırışları.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ezeli ol... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ezeli ol... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ezeli ol... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
iyimser
iyimser, @iyimser
28.4.2010 21:42:29
Şiirin yazılış tarzı güzel az da olsa uyak mevcut biraz daha üzerinde çalışılırsa heceli olarak daha güzel bir şiir olabilir tebriklerim şaire.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL