Herkesin aynı şeyi düşündüğü bir ortamda hiç kimse hiçbir şey düşünmüyor demektir. walter lipmann
bepkororoti
bepkororoti

SANMA Kİ AKLIMDASIN

Yorum

SANMA Kİ AKLIMDASIN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1642

Okunma

SANMA Kİ AKLIMDASIN

Beni soruyormuşsun eski dostlara...
Niye?
Ardına bakmadan giderken benden;
Yüreğim kanıyordu...
İnceden, inceden.
Sen giderken benden;
Ben yanıyordum kor gibi...
Derinden derinden.
Sen giderken benden;
Ben ağlıyordum...
Gizliden gizliden.

Sakın çıkma karşıma,
Sanma ki aklımdasın...
Yüreğimde izin kaldı sanma.
Ben adını bile rüzgara yazdım
Savursun diye uzaklara...

Tuncay Ocaklı
23.6.2007
20,11

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sanma ki aklımdasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sanma ki aklımdasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANMA Kİ AKLIMDASIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cinitas
cinitas, @cinitas
23.6.2007 20:57:43
ÇOK GÜZEL DİZELERDİ.KUTLARIM.SEVGİ VE SAYGIYLA
se
selamet, @selamet
23.6.2007 20:14:37
Sakın çıkma karşıma,
Sanma ki aklımdasın...
Yüreğimde izin kaldı sanma.
Ben adını bile rüzgara yazdım
Savursun diye uzaklara...

Bu kadar hiddet bir az fazla değil mi?..nedersin selametle kal
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL