Bir anne yüreği, dibinde daima af bulunan uçurumdur. balzac
SA
SAHIN-KOC

ASK RÜYASI

Yorum

ASK RÜYASI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1002

Okunma

ASK RÜYASI

Rüzgar zehir gibi esiyor
Kamelya kokulu saclarina
Ince ince dokunmus yüzünün her hati
basit Kalir en degerli tablo yaninda
Dokunasim Emesim gelir
lokum olasi tombul dudaklarla

Büyüleyici morfin yemis begin
Yogrulmus harc/oturmus kisilik
Pazarlama sevdalara tok benlik
Tunelden ötesi aydinlik
Sevdim seni kadin
iki Kelimeyle Kalsin

SAHIN KOC

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ask rüyası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ask rüyası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASK RÜYASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
17.10.2006 10:32:17
Beğeni:
0
Okunma:
1002
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL