Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
sihaz
sihaz

......

Yorum

......

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1342

Okunma

......

Ben yokum ki ortalıkta...
saadetimse çok uzakta ,
atan bi kalbim vardı senin için ,
şimdi durdu galiba..
gittigim bu yolda son seçim senindi.
nasır tutan bu gönlüm artık benligiyle başbaşa...
göz kapaklarım kapanmaz oldugunda her gece ,
uykusuz geçen saatlerimde senmi vardın ezberimde ?
ben değer verendim ,
Bir pelin büyüttüm hep içimde ,
kalbimin içinde saklı bir çicektin ,
her günün sonunda bir umutla ben büyüttüm ,
diktiğim bu çiceği kendi ellerinle ,
tek kalemde , sen çürüttün!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

...... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hicbitmez
hicbitmez, @hicbitmez
8.4.2010 01:21:15
5 puan verdi
diktiğim bu çiceği kendi ellerinle ,
tek kalemde , sen çürüttün!

cok güzeldi
cürütülen cicekler acmayacak bir daha.
yüreginize saglik
saygilarimla
abdullahsezgin16
abdullahsezgin16, @abdullahsezgin16
8.4.2010 00:39:31
SAYIN ÜSTADIM ÇOK GÜZEL BİR ŞİİRDİ GÖNÜL KALEMİNİZDEN İNCİLER DÖKÜLMÜŞ SELAM VE DUA İLE.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL