Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
as
asla vazgeçme yaşamdan

BENİM GİBİ

Yorum

BENİM GİBİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

775

Okunma

BENİM GİBİ

birşey merak ediyorum
hiç yanlız yıdızlara bakıp düşündüğünüz oldumu benim gibi
yada sabaha kadar duvarlarla konuştunuzmu benim gibi
gözyaşlarınız yağmura karıştımı
sabah olup güneş doğduğunda
içimizi aydınlatır diye düşündünüzmü benim gibi
peki kaderi bahane edip isyan ettinizmi benim gibi....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Benim gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİM GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sera.
sera., @sera-
22.3.2010 23:56:48
Şiir deryasına hoşgeldiniz:))
Çok eskiden bir reklam vardı bilmem bilir misiniz ya da hatırlar mısınız? Yok birbirimizinden farkımız ikimizde Osmanlı Bankası'yız derdi:)) Hiç merak etmeyin:)) İnsan denilen neler düşünmez ki.. Her insan sormuştur kendince kendine bir çok soruyu.. Bazen cevapsız kalan soruları bile.. Ya da cevaplayamadı.. Hüzünle burulmuştur yüreği.. Acımıştır.. Doğan günle yeniden sarılmıştır hayallerine umutlarına..
Dizelerinizi okurken dikkatimi çekenleri dikkatinizden kaçtığını düşünerek; dikkatinize sunmak isterim. Umarım kırılmazsınız bu paylaşıma?
mu, mü, mi / soru ekleri olduğundan ayrık olmalıydı..
Saygı ve sevgilerimle...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
22.3.2010 23:40:26
Beğeni:
0
Okunma:
775
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL