Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
İzzet KOCADAĞ
İzzet KOCADAĞ

Oyun Bitti

Yorum

Oyun Bitti

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1349

Okunma

Oyun Bitti

Çekildi birer birer, herkes evine gitti,
Gün indi tepelerden, kızıl kanlara battı,
En son ikimiz kaldık; sokakta öksüz, yetim,
Anlasana ey gönül, artık bu oyun bitti.

21 Aralık 1989 Perşembe / Ödemiş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Oyun bitti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oyun bitti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oyun Bitti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ayvalıklı
ayvalıklı, @ayvalikli
16.12.2009 13:30:53
5 puan verdi
ve oyun bitti kısa ama
manidar tebrikler
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL