Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Hülya GÖZEN
Hülya GÖZEN

Sadece Sevdim

Yorum

Sadece Sevdim

( 5 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2022

Okunma

Sadece Sevdim

Sadece Sevdim

Sadece sevdim
İster iyi ol
İster kötü
İster güzel ol
İster çirkin

Sadece sevdim
Yalansız
Çıkarsız
Riyasız
Nedensiz

Sadece sevdim


SADECE VE SADECE İNSANI SEVDİM

20/03/2007

HÜLYA GÖZEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sadece sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sadece Sevdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UNALAN
UNALAN, @unalan
11.12.2009 13:25:09
5 puan verdi
Çok güzel dizeler, kaleminize yüreğinize sağlık. Saygı ve sevgiler..
gülparem
gülparem, @gulparem
11.12.2009 12:28:44
5 puan verdi
Harika ...kutlarım..sevgimle kal...
fatmapoyraz
fatmapoyraz, @fatmapoyraz
11.12.2009 11:16:23
5 puan verdi
güzel dizeler eğer mümkün olsaydı 5 yerine 10 puan vermek isterdim
Hakan ERKAYA
Hakan ERKAYA, @hakanerkaya
11.12.2009 11:12:50
tebrikler...
İnsan sevgisini iyi bir şekilde betimlemişsiniz.
son dizeye kadar önyargıma karşı koyamayıp rutin bir aşk şiiri diye yorumladım kendimce fakat dediğim gibi son dize şiirin biçemini değiştirmiş.
SADECE VE SADECE İNSANI SEVDİM...
saygılar.
direniş
direniş, @direnis
11.12.2009 11:09:38
tebrikler can hülya

nefisti şiirin

saygı ve selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL