İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Si
Sirayet

İçimizdeki Hasret

Yorum

İçimizdeki Hasret

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1073

Okunma

İçimizdeki Hasret


Ezelden geliyoruz, yolculuğumuz ebede,
Arada duraklar olsa da yaklaşıyoruz hedefe,
Madem ki yola çıkmışız dönmek yok geriye,
Bedenimiz dursa da zihnimiz hep faaliyette…

Hasretimiz hiç bitmesin, bizi yönlendiren odur,
Dış dünyada zor olsa da içimizde yol bulunur,
İşte geldik gidiyoruz, bizde kalanlar sadece,
Biraz özlem, biraz gizem, hasretimiz belki de…

Bize armağan edilen bu hayat çok değerlidir,
Aradığımız nimetlerin hepsi de orada gizlidir,
Onda bulduklarımızla kendimiz olmuşuzdur,
Bulamadıklarımızla da yeniden doğmuşuzdur…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İçimizdeki hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimizdeki hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimizdeki Hasret şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL