Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Mşrf
Mşrf

arsız çocuk

Yorum

arsız çocuk

( 1 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1146

Okunma

arsız çocuk

İçimdeki arsız çocuk
Sevda bahçelerinden
Çiçekler çalardı...
Gizlice.
Güllerin dikenleri
Batsa da ellerine.

Müşerref Özdaş
2009 Eylül

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Arsız çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arsız çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
arsız çocuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
6.10.2009 14:03:46
ARSIZ ÇOCUK

İçimdeki arsız çocuk
Sevda bahçelerinden
Çiçekler çalardı...
Gizlice.
Güllerin dikenleri
Batsa da ellerine.

Müşerref Özdaş
2009 Eylül
================


TEBRİKLER ŞAİREM ....

Avşarbey
Avşarbey, @avsarbey
6.10.2009 11:11:35
Kısa ve özlü dizeler, yüreğine saglık , saygılarımla.
Gökhan Özbütün.
Gökhan Özbütün., @gokhanozbutun-
6.10.2009 03:30:04
Şiir fena sayılmaz ama resim seçimi çok kötü fazla arabesk ve şiirin önüne geçmiş
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL