Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
kader oyuncusu
kader oyuncusu

YEŞİL GÖZLÜM

Yorum

YEŞİL GÖZLÜM

( 2 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1704

Okunma

YEŞİL GÖZLÜM

YEŞİL GÖZLÜM

KARANLIK GECELERİ ALDIM GÖKYÜZÜNDEN
GÜNÜN AĞARMASINA DAHA ÇOK VAR
GÖREBİLİRMİYİM , YAKALAYABİLİRMİYİM
PENCEREDEN SIZAN O LOŞ IŞIĞI
ACILARDAN KÖR OLMUŞ YÜREĞİMLE

BAKABİLİRMİYİM, HİSSEDEBİLİRMİYİM
AH!!! AH!!! O DERİN O EŞSİZ YEŞİL GÖZLERİNE
HEYYY İYİLİK MELEĞİM GEL,GEL DÜŞÜNMEDEN
GÜNEŞİ KISAKANDIRAN SAÇLARINA ŞİİRLER DÖKTÜREYİM
NASIL BAĞLANMIŞIM SEVDANIN KOLLARINA

ZİNDAN KARASI GECELERDEN ÇEK ,ÇEK GÖTÜR BENİ
SUS!!! SUS !!! SAKIN KONUŞMA
ZAMAN ANSIZIN GİDER,ÖMÜRSE ÇABUK GEÇER
SENSİZLİĞİN SADECE ADI KALIR
HEY!!! HEY!!! İYİLİK MELEĞİM GEL
GÜNEŞİ KISKANDIRAN SAÇLARINA ŞİİRLER DÖKTÜREYİM



YAZAN : KADER OYUNCUSU

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yeşil gözlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeşil gözlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YEŞİL GÖZLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cihan61
cihan61, @cihan61
29.8.2010 03:52:59
harikaydı şairem.hasret özem var sanırım.kutlarım sizi
Kemal Yazan
Kemal Yazan, @kemalyazan
31.8.2009 20:03:39
5 puan verdi
Bence harika betimlemeler...değişik ve rahat bir ifade tarzı.Çiçeğin taç yaprakları gibi serpiştirilmişler dizelere.Hiç allayıp pullamayı düşünmemiş şairemiz...olduğu gibi,içinden döküldüğü gibi akmış satırlara.Ben beğendim...tam puanımla kutlamak istiyorum.Tebrikler.
aşk-ıreyyan, @ask-ireyyan
29.8.2009 21:53:55
fondan dolayı okuma zorluğu var

bilginize...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL