Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
tu
tugrulahmetpekel
@tugrulahmetpekel

Eylül de Gel

22 Temmuz 2009 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Eylül de Gel

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1084

Okunma

Eylül de Gel

Eylül de Gel



Ankara’yı özlüyorum ve de seni.
Kaderimsin alnıma yazılan.
EYLÜL de doğuşum gibi.
Uğurumdun Gizemli
Bir sonbahardan
Bana kalan


Gönül kapımı çalmadan geldin,
yerleştin. arsız kış güneşi gibi.
Kimin neyisin diye sormadan.
Küçük bir kentin yalnız çocuğuna.
Mutluluğum oldu yokluğunda hayalin.
Yaşanması gereken en büyük,
Günahım. Ve de vebalim oldun.
Gelirsen bir daha,
Yine EYLÜL de gel.




14-07-2006-Cuma
Tuğrul Ahmet Pekel

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eylül de gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylül de gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eylül de Gel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seloo42
seloo42, @seloo42
22.7.2009 20:31:18
YUREĞİNE SAĞLIK..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.