Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
nuhkenis
nuhkenis

İstanbul ağlardı

Yorum

İstanbul ağlardı

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1907

Okunma

İstanbul ağlardı

İstanbul ağlardı




Biraz hüzün biraz kederdin
Kalbimde tartılsan sonsuz İstanbul ederdin
Başına buyruktun,uçarıydın
Boğaz vapurları gibi çeker giderdin
Saçların Marmara’ya yayılmış denizdi
Beni kendine meftun eden
Bir İstanbul, bir gözlerindi


Yüreğimde yerin Üsküdar kadardı
Gözbebeklerinde daim güneş yanardı
Başını omzuma koyup bazen ağlardın
Sonra gri bir yağmur yağardı
Mendil satan küçük kız ağlardı
Ben ağlardım
İstanbul ağlardı









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İstanbul ağlardı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstanbul ağlardı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstanbul ağlardı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oya gedik
Oya gedik, @oyagedik
7.7.2009 22:30:15
Ah İstanbulu ağlatmayalım !
Çok sevdanın aşkııı izleri vardır ;Sevgiler şair...

Oya gedik tarafından 7/7/2009 10:30:51 PM zamanında düzenlenmiştir.
GulBeyaz
GulBeyaz, @gulbeyaz
22.6.2009 12:26:33
Üsküdar canlandı hafızamda! teşekkür ederim!.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL