Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
mahzun
mahzun

SEN ORADA BEN BURADA

Yorum

SEN ORADA BEN BURADA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1041

Okunma

SEN ORADA BEN BURADA




Sen oradasın ben burda.
Özlem sarmış tüm benliğimi.
Gece olduğunda.
Aklıma gelirsin biran.
Arar gözlerim resmini.
Ah be melek yüzlüm.
Yanımda olman için neler vermezdim.
Seviyoruz birbirimizi ama.
Kaf dağı kadar uzağız.
Elini tutmak için neler vermezdim.
Hel kiraz dudakların.
Öpmeye kıyamazdım.
Sımsıkı sarılsam sana.
Ömür boyu ayrılmazdım.
Acı bir durum sen orada ben burada.
Hayallerle avutuyorum kendimi.
Çok zor senden ayrı yaşamak.
Bazen deli olacağım aşkından
Ne zormuş aşk acısı çekmek
Sen orada ben burada.

Bayram Erol

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen orada ben burada Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen orada ben burada şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN ORADA BEN BURADA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
EsenGül
EsenGül, @esengul
10.6.2009 10:46:35
Hasret sarmış dizeleri. Kavuşmanız dileği ile.
Çok güzeldi. Sevgilerimle..
RABATLI
RABATLI, @rabatli
10.6.2009 02:19:33
özlemlerin sona ermesi adına...yüreğe sağlık...rabatlı
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL