Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
bymuzo
bymuzo

Haziran....

Yorum

Haziran....

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

948

Okunma

Haziran....

Gönül sarhoşluğum geçmedi daha
doldur, doldur bu akşam sabahçıyım
ateş sönsede kor kalır yürekte
akıl almaz bir deli yangındayım

haziran’dı mevsim, ben değil
nasıl üşürmüş insan terkedilince
buz oldu gönül bahçem hazansız
ne gelir elden çileler bitmeyince

yalvartma aşkınla yakma yeter
salma mecnuna bu bedeni
korkum acı değil lakin
aşkım günahımdan beter....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Haziran.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haziran.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haziran.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fatihyusufyılmaz
fatihyusufyılmaz, @fatihyusufyilmaz
9.6.2009 10:40:47
yılın her ayına şiir yazılabinir, haziran tam bugünlerde beni etkiledi eline sağlık dostum.nice uzun yıllara
kaleminin ucu hep açık olsun. fatih yusuf
Oya gedik
Oya gedik, @oyagedik
9.6.2009 03:02:42
4 puan verdi
Hazirana yakışır mısraların yazarını kutlarım ..güzeldi..! Sevgiler.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL