Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
elifsebnem
elifsebnem

BOŞLUK

Yorum

BOŞLUK

7

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1353

Okunma

BOŞLUK


dün akşam da
yıldızlara sırtımı dönüp uyudum

bana ’dilek’ ver tanrım

Elif Şebnem Akal


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Boşluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOŞLUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hacı ali
hacı ali, @haciali
15.4.2007 22:43:50
duanıza canı gönülden amin.
deyiş çok güzel .
Burak Taş
Burak Taş, @buraktas
15.4.2007 21:46:08
Harika...
semihcik
semihcik, @semihcik
15.4.2007 19:35:51
tebrikler
kaya degirmen
kaya degirmen, @kayadegirmen
15.4.2007 16:07:11
İnsanın bir çok yüzü ve yönü olduğunu düşünüyorum. Yıldızlara sırt dönerek gösterilen tepki etkili olduğu kadar, sırt dönmek, gerilerde, karanlık ve eksik nokta bırakmama anlamı da taşır ki; sevgili şair ne yapmak istemişse bunu layıkıyle başarmış. Kutluyorum, saygımla.
mavi ruya
mavi ruya, @maviruya27
15.4.2007 15:59:12
hayata sirtini dönmeye degmiyor umarim o yildizlarin hepsi birgün güzel dileklerle size döner
yaz mevsimi
yaz mevsimi, @yazmevsimi
15.4.2007 14:18:52

Dileklerinizin kabul olması dileğiyle, tebrikler...
or
orhann, @orhann
15.4.2007 14:10:50
neden yakındın ablacım anlıyamadım....

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL