Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
alperenkarakartal
alperenkarakartal

Dokunmayın Çocuklara (Kara Kartal'dan)

Yorum

Dokunmayın Çocuklara (Kara Kartal'dan)

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1271

Okunma

Dokunmayın Çocuklara (Kara Kartal'dan)

Dokunmayın çocuklarıma,
Ulaşsınlar yarınlara,
Bir güvercin kanadında,
Hep sevincinde kalsınlar,
Bir bayram sabahının.
Koparmayın sakın,
Hep yaşasınlar,
Gül kokulu anaların bağrında.

(Adana; 06.05.2009)
Kara Kartal

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dokunmayın çocuklara (kara kartal'dan) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dokunmayın çocuklara (kara kartal'dan) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dokunmayın Çocuklara (Kara Kartal'dan) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İhsan POLAT
İhsan POLAT, @ihsanpolat
6.5.2009 23:41:37
TEBRİKLER AZİZ DOST. SELAM VE DUA İLE
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL