Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
YazganBestami
YazganBestami

GÜNEŞ ÖĞRETMEN

Yorum

GÜNEŞ ÖĞRETMEN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1034

Okunma

GÜNEŞ ÖĞRETMEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güneş öğretmen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneş öğretmen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNEŞ ÖĞRETMEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
TÜRKİSTANLI ALİ KARACA
TÜRKİSTANLI ALİ KARACA, @turkistanli-ali-karaca
4.5.2009 16:52:35


Çocukların üzerine nurlu ışıltılarla
Doğmuş güneş öğretmen;
Bilgi olmuş, sevgi olmuş
Bahar yağmuru gibi
Yağmış güneş öğretmen…

..................
mordağlarınkaçağı
mordağlarınkaçağı, @mordaglarinkacagi
4.5.2009 13:50:49
duyarlılıktı,duygusaldı
selamlarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL